U bevind zich in: Grand Café Dinerkaart Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Kipsaté
gemaakt van mals Kipdijvlees met pindasaus en kroepoek
16,50

Kip bonne femme
½ gebraden kip, aardappel, ui, champignons, wortel, boontjes en spekjes
17,50

Spareribs
om je vingers bij af te likken met knoflook en zigeuner saus
19,50

Spareribs XXL
voor de echte liefhebber een groter portie
22,50 

Steak
biefstuk van de kogel met een puree van zoete aardappel en pepersaus
22,50 

Oma’s runder stoofpotje
gestoofd rundvlees in een krachtige jus
16,50 

Zeebaarsfilet
met gebakken zeekraal: gepofte cherrytomaten, rode ui met zwarte olijven
22,00 

Truffel risotto
met bospaddenstoelen, truffel, room en geraspte kaas
16,50 

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met friet en salade.