U bevind zich in: Grand Café Dinerkaart Voorgerechten & Soepen

Voorgerechten & Soepen

VOORGERECHTEN

Rundercarpaccio

met pijnboompitten, rode ui, kappertjes, oude kaas en pestodressing
9,95

Graved lax
gemarineerde zalm met zeezout en dille, haringkaviaar, gefrituurde kappertjes en limoenmayonaise  
11,50 

Thaise groene curry
met wortel, paksoi, ui, boontjes, zoete pinda, kokos en basmati rijst 
7,50

Gefrituurde gamba’s
4 gefrituurde gamba’s in tempura beslag met een heerlijke citroen-gember mayonaise 
12,50

Heerlijk proeven
Combinatie van meerdere voorgerechten samen gesteld door de Chef 
14,00

 

SOEPEN

Tomatensoep
Huisgemaakte met fijngesneden prei en room 
7,00

Zoete aardappelsoep
rode peper, gele paprika, taugé, koriander en gember
7,00