U bevind zich in: Medisch Twizst Afslank Challenge Doe mee en verlies 5 kilo in 6 weken

Doe mee en verlies 5 kilo in 6 weken

Twizst Afslankchallenge!

Graag een paar kilootjes er af? Dat kan! Doe mee aan de Twizst AfslankChallenge. Regelmatig starten we met deze challenge: een programma van 6 weken waarbij je 5 kg gaat afvallen en waarbij gezond leven en een andere mindset centraal staan.

Marietta Hermeling, gewichtscoach bij Twizst, is enthousiast over de Challenge: ‘’Voeding is zo belangrijk, maar voordat je echt kunt afvallen, heb je een andere mindset nodig. Ik ga je daarbij helpen. Ik ga je coachen, inspireren en motiveren om er echt voor te gaan! En samen kijken wij naar wat bij jou past.  Samen zorgen we ervoor dat jij strak je vakantiekilo's kwijt bent!

Ben je benieuwd hoe jij jouw eet- en leefstijl kan verbeteren? Wil je afvallen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan zit je bij Twizst goed! Samen met Marietta ga je de uitdaging aan: 5 kilo afvallen in 6 weken tijd. Marietta’s visie hierbij is: ‘’Lekker eten en toch afvallen. Dat kan zeker! Daarbij moet er natuurlijk wel een balans bestaan tussen de hoeveelheid eten, beweging en rust. En je blijft zelf verantwoordelijk.’’

Vele enthousiaste deelnemers gingen je al voor. Eén van de deelnemers vertelt: ‘’Ik ben erg enthousiast over de Challenge. Het heeft mijn ogen geopend en ervoor gezorgd dat ik een compleet andere mindset heb op het gebied van afvallen en eten. Het gaat niet alleen maar om minder eten, maar je moet ook goed zorgen dat je geen maaltijden overslaat en dat je een goede regelmaat vindt. Daarbij vond ik dat er super veel keus was op het gebied van groepslessen en vond ik de begeleiding erg goed! En daarbij zie ik bij mezelf gewoon echt verschil en resultaat, voor mij een WIN-WIN en dus echt een aanrader! 

Wil jij ook 5 kg afvallen? En heb je interesse om mee te doe?  Kom dan vrijblijvend naar de informatie- en startavond.