Fysiohuis in Twizst is wel open 13 oktober 2020

Het Fysiohuis locatie Twizst is wel open, op afspraak, voor behandelingen en voor het sportspreekuur. Wil je vrijblijvend advies bij een (acute) sportblessure? Dan is het sportspreekuur in Twizst iets voor jou.
 
Sportklachten zijn er in allerlei soorten en intensiteiten. Kleine pijntjes kunnen uitgroeien tot iets groters. Daarom is het bij klachten altijd belangrijk om op tijd even langs een sportfysiotherapeut te gaan.
 
Wij vanuit het Fysiohuis willen je hierbij graag ondersteunen en organiseren elke week een GRATIS inloop sportspreekuur. Op dit laagdrempelige inloopspreekuur kun je vrijblijvend advies vragen aan de sportfysiotherapeuten. Advies kan nuttig zijn wanneer je als sporter een van de volgende vragen hebt:
Bij een acute blessure: wat kan ik nu het beste doen? 
Denk je dat je een beginnende blessure hebt? 
Kun je met een bepaalde klacht wel of niet sporten en wat kan de oorzaak van de klacht zijn? Kun je bepaalde oefeningen doen om je klacht te verminderen? 
Of moet je toch naar een sportfysiotherapeut of manueeltherapeut? 
Wat voor vervangende training zou je kunnen doen tijdens een blessure of zijn er bepaalde tips of adviezen?
Kortom blijf er niet mee rond lopen/zwemmen/springen/fietsen/gooien of spelen maar kom vrijblijvend even langs. Je bent zeer welkom en neem vooral je sportschoenen en sportkleding mee!
 
Het sportspreekuur is voor de beginnende en de ervaren sporter die advies wil hebben.
• Het  is elke week op dinsdagmiddag van 17.00u tot 18.00u in het Fysiohuis op locatie Twizst, de Kronkels 12a. Zie: www.fysiohuis.nl
• Een advies duurt maximaal 10-15 minuten.
• Een uitgebreide behandeling is helaas niet mogelijk binnen de beschikbare tijd.
• Wanneer uit het advies blijkt dat je verdere behandeling nodig hebt zal er direct een afspraak worden gemaakt.
 
Het sportspreekuur is een inloopspreekuur, maar indien je zeker wilt zijn van een plek kun je ook van tevoren een afspraak maken per telefoon (033-2982594) of een mail sturen naar info@fysiohuis.nl.
 
 

Tags: