Parttime schoonmakers m/v 14 januari 2020

Je houdt van schoon, je ziet wat er gebeuren moet èn je kunt zelfstandig werken? Kom dan ons schoonmaakteam versterken! We hebben ongeveer 15 tot 20 uur per week (verdeeld over meerdere dagen) beschikbaar. Dit kan eventueel verdeeld worden over meerdere mensen.

- Je werkt zelfstandig.
- Werktijden in de ochtend.
- Je hebt ervaring in de schoonmaak
- Je bent enthousiast en betrouwbaar
- Je bent parttime beschikbaar

Goed salaris, afhankelijk van leeftijd en ervaring. Je mag gratis bij Twizst sporten en gebruik maken van alle groepslessen, wellness en zwembad. Daarnaast krijg je leuke kortingen op tal van andere diensten die we aanbieden in grand café, bowling en beautyafdeling.

Solliciteren kan alleen per mail, graag met pasfoto, CV en vermelding van de functie naar: administratie@twizst.nl, ter attentie van Klaas Meester.

Twizst is niet in één zin is samen te vatten. We hebben naast een modern fitness- en spinningcentrum een afdeling wellness met zwembad, whirlpool en sauna’s, een afdeling Beauty & Skin, het Grand Café waar je naast lunch en diner ook terecht kunt voor een kopje koffie of een glaasje wijn aan de bar, bij de open haard of op ons terras. Tevens hebben we vergaderruimtes en een prachtige feestzaal met eigen terras voor de mooiste feesten en evenementen.

Tags: