We mogen buiten sporten! 10 mei 2020

Beste leden,

Allereerst bedanken wij iedereen die ons in de afgelopen weken gesteund heeft, zowel financieel als in de vorm van bemoedigende berichtjes. Dit waarderen we heel erg!

Om gelijk in te haken op de voor ons teleurstellende persconferentie afgelopen woensdag dat fitnessclubs tot 1 september gesloten moeten blijven: we hebben van onze brancheorganisatie te horen gekregen dat zij komende week in spoedoverleg gaat met het kabinet. Het doel van dit overleg is om fitnessclubs vervroegd open te laten gaan, namelijk per 1 juni.

Voor ons goed nieuws want we weten zeker dat we voor al onze leden een veilige sportomgeving kunnen creëren. Onze ruime zaal is namelijk al ingericht op de anderhalve-meter!

Er mag vanaf maandag 11 mei wel buiten gesport worden, en dat gaan we dan ook meteen doen! Een aantal keren per dag bieden we groepslessen aan. Deze staan in onze Twizst app. Het is dus van groot belang dat deze app te downloaden (of je hebt hem al) en je op te geven. Ook als we later binnen open mogen heb je deze app nodig om je op te geven voor sporten in de fitnesszaal.
Kijk hier hoe je de Twizst app dowload en installeert >>

Dit gaan we buiten doen:
Kijk hier voor het actuele rooster >>


Kom gerust, ook al heb je nog niet aan onze groepslessen meegedaan. En vanaf 1 juni a.s. is het mogelijk om na de fysieke inspanning op ons mooie terras te ontspannen! Daarnaast is onze Beauty & Skin ook weer open vanaf maandag a.s en binnenkort kunnen we meer berichten over onze zwemlessen. Graag tot ziens!

Een sportieve groet van

Team Twizst!
Onze spelregels voor de groepslessen buiten:

- Verzamelen op de parkeerplaats en houd afstand.
- Voor en na elke les worden de gebruikte materialen schoongemaakt.
- We vragen jou in je sportkleding te komen met een handdoek en bidon met drinken.
- Er kan geen gebruik gemaakt worden van de ons grand café, terras, douches, toiletten en zwembad en wellness. Je kunt dus niet naar binnen.
- Ga dus even thuis naar de wc gaan en kleed je warm genoeg aan.
- Om de 1,5 meter te waarborgen maken we gebruik van de parkeervakken op de grond.
- Uiteraard niet komen sporten met klachten als koorts, verkoudheid, hoesten enzovoort.
- Wij zorgen voor matten als ondergrond maar neem zelf je eigen mat of groot badlaken mee om die daarop te leggen.
- Geef je op via de app. We willen voorkomen dat er teveel mensen aanwezig zijn.

Tags: