U bevind zich in: Party Personeelsfeest Kleurrijke eenden

Kleurrijke eenden

Avondprogramma. Dit is één van onze arrangementen die naar wens is aan te passen. Wij maken graag een arrangement afgestemd op julie specifieke wensen en tijden. Hieronder staat een ongedwongen programma met een teambuildingelement waarbij iedereen kan mee doen! De activiteit is tevens om te wisselen voor 1 van deze activiteiten.


Programma

17.00 uur:
Ontvangst met een glas Prosecco op het mooie terras bij de Orangerie.

18.00 uur:
Het gezelschap wordt in teams verdeeld van maximaal 5 personen. Elk team gaat een witte eend schilderen in een bepaald thema. En dat is zo eenvoudig nog niet! Welke thema, welke kleuren, wat gaan we doen, wie neemt de leiding? Prachtig om te zien hoe fanatiek de teams worden. Bij mooi weer kan dit ook buiten op het terras of in het park worden gedaan.

20.00 uur:
Naar de Orangerie. Tijd voor een heerlijk diner. Voorgerecht - hoofdgerecht - met aansluitend een heerlijk dessert die onze vriendelijke bediening rondbrengt. Het buitenterras met veranda, heaters, loungebanken en buitenbar is ook geopend.

21.30 uur:
Tijd  voor een dansje! De pianoman begint te spelen en weet de sfeer er in te brengen. Drankjes zijn af te halen bij onze bars.
Rondgang met divers koud en warm bittergarnituur.

01.00 uur:
Einde. Ter afsluiting wordt er een kopje koffie met bonbon geserveerd.