U bevind zich in: Beauty & Skin Twizst Perfect Skin Challenge De Perfect Skin Challenge

De Perfect Skin Challenge

Gun jezelf een stralende verjongde huid met de Perfect Skin Challenge bij Twizst

In 20 à 25 minuten per week een nieuwe huid? Dat kan! Bij Twizst Beauty en Skin is huidspecialiste Christine Nagel weer van start gegaan met de Perfect Skin Challenge. ‘’Je huid verjongt en verbetert zienderogen in acht weken en oogt weer stralend en fris.’’ Aldus Christine, die tevens al deze behandelingen uitvoert.   

Christine is heel enthousiast over de Challenge: ‘’Eigenlijk is iedereen altijd wel bezig met zijn of haar huid. Je wilt er goed uitzien en wil oneffenheden wegwerken. Denk bv. aan het wegwerken van pigmentvlekjes, acne(littekentjes), rode adertjes, rimpels en allerlei andere soorten huidoneffenheden. Dat is precies waar ik bij wil helpen met de Perfect Skin Challenge. Samen met jou maak ik gedurende 8 weken een programma op maat, waarbij we alle facetten doorlopen. We kijken naar welke verzorgingsproducten bij je huid passen, maar ook krijg je een voedingsadvies, inzake je huid. Voeding, sport, alles moet in balans zijn. Daarbij behandel ik je iedere week, zodat we ook echte mooie resultaten kunnen bereiken. We hebben deze Perfect Skin Challenge nu al meerdere keren gedaan en de resultaten zijn echt verbluffend. Het is mooi om te zien hoeveel de huid in 8 weken verbetert.

Wil je ook meedoen aan de Perfect Skin Challenge en jouw huid verbeteren? Boek dan vrijblijvend een intake of bel naar 033-2994010.