• Relaxen bij de open haard

  met een glas koude Chardonnay... Heerlijk om even bij te komen van een drukke dag. Of om vooraf aan het diner te borrelen.
  Comfortabel in onze feauteuils rondom de open haard.

  Bel om te reserveren: 033 2994010

 • Dille & Kamille High Tea

  Twizst heeft samen met Dille & Kamille een prachtige High Tea samengesteld. De gerechten (3 gangen: zoet, hartig en warm) zijn afgestemd op de verschillende theesoorten van Dille & Kamille die in de winkel te koop zijn. Biologisch en fair trade.

  De smaakcombinaties zullen u verrassen!

 • Genieten van overheerlijke lunchgerechten

  Lunchkaart met heerlijke kleine hapjes, zodat je van alles wat kunt proberen. Daarbij lekker vers gebakken Brood van Toen. Brood van Toen. Dit is authentiek en op de ovenvloer gebakken. Dit brood heeft een stevige bite en het lang gerezen deeg geeft het brood nóg meer smaak! Bekijk hier de lunchkaart

 • Heerlijk dineren

  Een 3-gangen-menu voor maar € 25,00!

 • Lekker bijpraten op ons terras

  Ons Grand Café heeft een eigen terras waar u heerlijk beschut kunt genieten van het mooie weer.

Menukaarten

We hebben een uitgebreide menukaart voor lunch en diner in Grand Café. Op onze  wijnkaart staan aantrekkelijk geprijsde wijnen.
 

Twizst Grand Café

Welkom in ons Grand Café in Bunschoten - Spakenburg. Natuurlijk kunt je heerlijk bij ons lunchen of dineren. Maar je bent ook van harte welkom voor een heerlijke cappuccino bij onze open haard in ons Grand Café, een wijntje met bittergarnituur aan onze bar of een heerlijke high tea na een schoonheids-behandeling.
Bel om te reserveren: 033 2994010

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws van Twizst!