• Bij Twizst Party is alles mogelijk!

  Bruiloft, jubileum, receptie en bedrijfsfeest: Twizst Party beschikt over sfeervolle zalen en biedt vele mogelijkheden voor een bruisende bruiloft, een feestelijk jubileum, een geslaagd diner, een spectaculair themafeest of een zakelijke meeting.
   

 • Uniek Party terras

  Exclusief voor gezelschappen: een prachtig terras met veranda, loungebanken en en buitenbar. Uiteraard met terrasverwarming. Als u wilt kunnen we ook de vaste barbecue aansteken voor een uitgebreide barbecue of een broodje hamburger aan het eind van de avond.


  Ideaal is dat het terras via een grote glazen pui in de gevel verbonden is met de feestzaal.
   

 • Jullie bruiloft wordt een onvergetelijke dag

  Een onvergetelijke bruiloft vier je in Twizst. De mooiste dag van uw leven in een sfeer van gezelligheid, aandacht, gastvrijheid en bovenal liefde. Twizst Party verzorgt de meest fantastische bruiloften. Gaat u trouwen? Wij nemen al uw zorgen uit handen, zodat u een onvergetelijke dag vol liefde zult beleven. Want liefde, daar draait het om tijdens de dag van uw leven.
   

 • Heerlijk buiten feesten! Ook met slecht weer!

  We hebben een prachtig partyterras voor een groot gedeelte overkapt met een veranda (mèt heaters) en mega parasols. Dus ook bij regen kun je buiten blijven. Daarnaast bestaat natuurlijk de mogelijkheid om een tent aan te bouwen.

  En bij heel slecht weer kun je gewoon naar binnen; we houden altijd een zaal beschikbaar!

Trouwen in 2024?

Zet dan nu jouw gewenste datum vast! Dit is geheel vrijblijvend maar dan heb je de datum van je dromen. We informeren je graag en vrijblijvend.

Twizst Party

Twizst Party is gespecialiseerd in de mooiste en grootste feesten en evenementen. Wij hebben de kennis en de ervaring om uw feest tot een groot succes te maken.

Wij adviseren u graag vrijblijvend!

Klik hier voor alle mogelijkheden »

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws van Twizst!

Iets te vieren in 2024?