U bevind zich in: Medisch Blog Zie jij ook door de bomen het bos niet meer?

Zie jij ook door de bomen het bos niet meer?

Eiwitshakes na het sporten, bakken in kokosvet, superfoods, detox? Zie jij ook door de bomen het bos niet meer? Als het aan de media ligt lijkt het alsof de voedingswetenschap elke week van mening veranderd. De ene week lijkt vlees nog gezond te zijn terwijl de week daarna de media suggereert dat vlees eten even kankerverwekkend is als roken. Mede dankzij de media en allerlei zelfbenoemde voedingsgoeroes is er ontzettend veel verwarring op het gebied van voeding. Tijd voor échte duidelijkheid!Over de auteur:
Mijn naam is Jasmijn van der Linde en ik ben werkzaam bij Twizst. Sinds vorig jaar heb ik mijn bachelor Voeding en Gezondheid behaald aan de Universiteit van Wageningen. Op dit moment ben ik bezig met afstuderen voor de master Voedingsepidemiologie, dat houdt in dat ik mij bezig hou met onderzoek naar voeding en verschillende ziekten. Voedingswetenschap is dus echt mijn grote passie! Daarom ga ik vanaf nu elke maand, afwisselend met verschillende andere schrijvers, artikelen plaatsen in de Twizst nieuwsbrief over (sport)voeding en gezondheid. Hou ook onze website in de gaten! 😊

Vragen over voeding, interesse in een bepaald onderwerp dat je graag besproken zou zien worden of ben je het juist ergens totaal niet mee eens? Spreek mij of een van de andere schrijvers gerust aan of stuur een mailtje naar info@twizst.nl!