Onze horeca is open! 26 mei 2020

Ons Grand Café is geopend van maandag tot en met woensdag voor koffie & thee of een borrel. Of gezellig even bowlen en daarna heerlijk vertoeven in het Grand Café of het bijbehorende terras. De keuken is op deze dagen gesloten voor lunch en diner.

Donderdag tot en met zaterdag is naast ons Grand Café ook de Orangerie geopend, met prachtig buitenterras, loungegedeelte en veranda met heaters. In het aangrenzende park hebben we nu ook zitplaatsen, heerlijk onder de grote bomen! Je kunt kiezen van één van onze menukaarten voor lunch of diner omdat onze keuken op die dagen ook open is.

Binnen gaat alleen op reservering (=verplicht), buiten is reserveren niet nodig.

Lunch is mogelijk van 11.30 tot 15.00 uur (dan is de keuken open) en je kunt komen op de tijd die je wilt.
Van 15 uur tot 17.30 uur ben je natuurlijk ook welkom (zonder tijdslimiet) voor koffie of thee of een borrel. We werken 's avonds binnen met tijdsblokken voor het diner: van 17.30 uur  - 19.30 uur en van 20.00 uur - 22.00 uur (of zo lang je wilt, afhankelijk van de drukte).

Natuurlijk houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM en het Protocol voor de Horeca. Dat wil zeggen dat er één huishouden aan tafel de anderhalve meter niet hoeft te houden. Dit geldt ook voor twee personen, zij mogen ook aan een tafel zitten zonder de anderhalve meter te houden (ook al kom je niet uit hetzelfde huishouden).

Wil je reserveren: mail ons even info@twizst.nl of bel 033 299 4010. Graag tot snel!

Tags: