U bevind zich in: Sports Fitness Mogelijkheden

Mogelijkheden

 

Fitnessen bij Twizst doet u altijd onder begeleiding. Voor u begint met Fitnessen wordt er eerst een afspraak gemaakt voor een intake-gesprek. Tijdens de intake wordt een aantal metingen gedaan, zoals bloeddruk en gewichtsanalyse.
Verder wordt er een check-up gedaan om te kijken of er blessures of beperkingen zijn waarmee rekening gehouden moet worden in het trainingsprogramma. Ook wordt er met u besproken wat uw doelstelling is voor de trainingen en op welke manier u die wilt bereiken.

Na de intake worden er afspraken gemaakt voor een 1e en 2e training. Dit doen wij om te zorgen dat de trainer voldoende tijd heeft om u de eerste keren uitgebreid te instrueren. U gaat met de trainer de diverse fitnessapparaten langs om te leren deze met de juiste techniek, verantwoord te gebruiken. Na de eerste twee trainingen heeft de trainer uw programma gemaakt en kunt u daarmee gaan trainen. U hoeft dan geen afspraak meer te maken om te komen, maar er is wel altijd een trainer in de fitnesszaal voor vragen en verdere begeleiding.

Wilt u wel fitnessen, maar vindt u het saai in uw eentje, of verliest u na een paar weken al de motivatie? Doe dan mee met Team-Fit! U fitnesst dan in een groep onder begeleiding van een Personal Trainer, waarbij u elke keer weer verrast wordt met een uitdagende, afwisselende training.

Onze ruime fitnesszaal is volledig uitgerust met modern apparatuur van Life Fitness. De indeling, temperatuur en hoogte van zaal zorgen voor een aangenaam klimaat om te trainen. U kunt onbeperkt vrij trainen maar er kan ook meegedaan worden aan groepslessen of teamfit. Klik hier voor het groepslessenrooster. Er is altijd een sportinstructeur in de zaal aanwezig voor deskundige begeleiding en om vragen te beantwoorden.


Voordat u met fitness begint adviseren we eerst een intake. U heeft na 12 weken de mogelijkheid om een nieuwe test te doen om te kijken wat de resultaten zijn van uw trainingsarbeid en indien nodig uw programma aan te passen.