U bevind zich in: Sports Groepslessen Club Joy Core

Club Joy Core

ClubJoy Core® is een efficiënte workout om in slechts 30 minuten op een snelle én verantwoorde manier je kernspieren te trainen. Je buik, billen en rug worden strakker en sterker. Functioneel trainen staat centraal in deze les. Samen trainen, focus op de Core en een hoge intensiteit zorgen voor een snel effect.

Is ClubJoy Core® iets voor mij?
ClubJoy Core® is geschikt voor iedereen: van jong tot oud. Het versterken van je Core brengt je lichaam mooi in shape. Dat is mooi, maar het doet veel meer voor je! Je bevordert ook je balans en voorkomt blessures. Zo verbeter je in één workout je lichamelijke gezondheid. ClubJoy Core® laat je versteld staan van het resultaat!

Hoe ziet een ClubJoy Core® les eruit?
Je traint spieren uit het centrum van het lichaam (de Core). Met ClubJoy Core® train je de buik, billen en rug intensief. Door tweemaal in de week te trainen zie je al snel resultaat. ClubJoy Core® is een uitdagende les, waarbij doorzettingsvermogen nodig is. Omdat de lessen in groepsverband worden gegeven en er snel resultaat is, blijf je gemotiveerd om te trainen!

Benefits ClubJoy Core®
•    Core workout van slechts 30 minuten, dus ideaal als je weinig tijd hebtFysieke en mentale training in één
•    Versterking van de buik-, bil,-, en rugspieren
•    Wetenschappelijk bewezen trainingsformule

Results ClubJoy Core®:
•    Snelle verbetering van je figuur
•    Sterke Core en strakke buikspieren
•    Tijdens de les ClubJoy Core® verbrand je ongeveer 350 calorieën

Work on your core and share the fun!